Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics del Penedès engega la campanya “Per a ells, tu els el millor regal, Adopta”

El CAAD Penedès, com a centre d’adopció d’animals, engega una campanya de promoció dels seus gossos i gats.

Amb el lema “Per a ells, tu els el millor regal, Adopta”, el centre promou l’adopció com alternativa a la compra d’un animal de companyia, tot recordant “la necessitat que tenen els gossos i gats acollits de tenir una família que en tingui cura i els ofereixi una llar”.
Amb les festes de Nadal, i per facilitar la visita de les persones interessades, el CAAD Penedès obrirà fins al divendres 8 de gener, en el seu horari habitual de dilluns a dissabte i també els diumenges, de 10 a 1 del migdia. Prèviament, es pot consultar la web www.caadpenedes.org, on hi ha informació detallada de cadascun dels animals.
El centre, que acull prop de 400 animals en busca de família, recorda que la
decisió d’adoptar un gos o un gat “no pot ser fruit d’un impuls o un desig, ha de ser una decisió consensuada amb la persona que se’n farà càrrec”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: