Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cant de les antífones, interpretat per l’Escola Gregoriana de Vilafranca, anuncia el Nadal a la capella del Santíssim de Santa Maria

Des del passat 17 de desembre i fins aquest dimecres, cada dia a 2/4 de 8 del vespre, l’Escola Gregoriana de Vilafranca interpreta el cant de les antífones a la capella del Santíssim de la Basílica de Santa Maria.

Aquests cants es fan habitualment els set dies previs a Nadal i són, per als entesos, una petita joia del gregorià. Les antífones comparteixen un mateix motlle melòdic, però amb variants significatives que les identifiquen cada dia. L’Escola Gregoriana de Vilafranca va participar l’any passat en el cant de les antífones que es va fer a la Sagrada de Família de Barcelona, per iniciativa de la Federació Catalana d’Entitats Corals, i els cantaires vilafranquins van pensar en transportar la iniciativa a Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: