Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es recuperen les antífones de la O

Són les anomenades ‘antífones majors’ o també les ‘antífones de la O’ a causa de que totes elles comencen amb l’exclamació admirativa ‘O’.

Dins el temps d’Advent, un dels recursos que té la litúrgia catòlica per a la preparació immediata de la celebració de Nadal, és el cant de les antífones marianes abans del Magnificat durant les vespres dels set dies previs a la Nativitat del Senyor.

Pels propers dies del 17 al 23 de desembre, l’Schola Gregoriana de Vilafranca conjuntament amb les Parròquies de la Vila, han programat el cant d’aquestes antífones a la capella del Santíssim de la Basílica de Santa Maria. L’horari serà cada dia a 2/4 de 9 del vespre, després de la missa habitual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: