Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Màrius Via convida a observar els paisatges del Penedès a través de les seves pinzellades a la capella de Sant Joan

Dissabte, a les 7 de la tarda, s’inaugura a la capella de Sant Joan de Vilafranca l’exposició del pintor vilafranquí Màrius Via, sota el títol “Penedès terra de vinyes i vi”.

Aquesta mostra recull un seguit de pintures dels paisatges que l’artista ha realitzat durant els darrers anys de la seva trajectòria artística.
L’obra pictòrica que presenta es podrà veure a la capella de Sant Joan ocasió està centrada en el seu territori, l’Alt Penedès. La fascinació pel paisatge rural característic de la zona, cobert per les vinyes i els camps, són l’element imprescindible en aquesta exposició. L’artista convida a endinsar-nos en un recorregut pel paisatge canviant, detenint-se en les diferents estacions de l’any per capturar-ne l’instant més bell que ens ofereix el paisatge del Penedès en cada moment. De manera que l’exposició està formada per una vintena d’aquarel·les i algunes pintures acríliques sobre les seves visions del Penedès. És la primera vegada que l’artista presenta a Vilafranca una exposició sobre els paisatges rurals del Penedès. Nascut el 1953, Màrius Via als 9 anys ja assistia a classes de dibuix a la Secció de Belles Arts del Casal Societat La Principal, on actualment hi dedica unes hores a la setmana com a professor. Al llarg de la seva trajectòria com a pintor ha obtingut diversos guardons de dibuix i pintura, així mateix, ha realitzat diverses exposicions a Tarragona, Barcelona, o Vilafranca. Aquesta mostra es presenta a la capella de Sant Joan de Vilafranca, en el marc de la programació anual d’Arts Visuals presentada pel Servei de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. L’exposició estarà oberta al públic fins al dia 3 de gener.

via

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: