Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Eugeni d’Ors acull per segon any una alumna del Quebec, després dels bons resultats de l’intercanvi del curs passat

L’institut vilafranquí compta per segon curs consecutiu amb una estudiant procedent del Quebec que participa en el programa d’intercanvi organitzat pels departaments d’ensenyament català i quebequès.

L’intercanvi va donar molt bons resultats el curs passat i el centre vilafranquí ha volgut continuar amb l’experiència, que va més enllà de perfeccionar un idioma.

L’alumna quebequesa és la Samantha Desmarais. Ve de la ciutat de Granby, a la regió de l’Alta Yamaska, prop de la frontera del Canadà amb els Estats Units. L’alumna té aquests dies un horari especial per a atendre les seves necessitats d’aprenentatge del castellà i aprofita els caps de setmana amb la família que l’acull.

La Samantha està allotjada durant aquest mes a casa de l’alumna de l’Eugeni Carla Gargallo després de marxar de la Seu d’Urgell, on havia començat l’intercanvi inicialment.

La Carla anirà al Quebec durant el segon trimestre del curs per a perfeccionar el seu francès i viure una experiència vital en una cultura i una família diferent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: