Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les inscripcions per la 5a edició de la Vallmoranta ja estan obert

El proper dissabte dia 21 de novembre tindrà lloc la 5a edició de la Vallmoranta, la cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta. Els beneficis obtinguts aniran destinats a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la diabetis i l’obesitat. L’any passat es van donar més de 4.200 euros.

La cursa tindrà dos tipus de recorreguts, un de curt -5 km- i un de llarg -15km- per tal d’obrir el ventall de participació a totes les edats i condicions físiques.
Per a poder-hi participar cal inscriure’s prèviament des d’aquesta mateixa setmana a la pàgina web www.vallmoranta.org. Els 200 primers inscrits tindran una bossa amb obsequis i paella per dinar. També hi haurà sortejos a través de les xarxes socials pels que facin servir l’etiqueta #Vallmoranta2015.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: