Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballs d’impermeabilització sobre la llosa de les vies comencen a tancar una primera fase d’obres que acabarà a finals d’any

Amb les obres d’urbanització del Passeig Rafael Soler pràcticament acabades, els operaris estan ara impermeabilitzant la plataforma sobre les vies per evitar filtracions.

És un primer pas que anirà seguit de la instal·lació dels sistemes de drenatge i l’enjardinament inicial. La impermeabilització ha canviat visiblement la fesomia de la llosa de cobertura de la via en pocs dies i és una acció que forma part de la primera fase de les obres al passeig Rafael Soler i el seu entorn. Una fase que està previst que acabi a finals d’any.

Aquesta primera fase consta de la urbanització del tram comprès entre el carrer de Cal Bolet i el carrer Tossa de Mar, amb més de 17.000 metres de superfície, a través de diverses actuacions: la reurbanització del passeig Rafael Soler, la prolongació dels carrers Tossa de Mar i Germanor fins a l’avinguda Europa i, per tant, la connexió entre el Poble Nou i la Girada en aquests punts, i la reurbanització de la plaça entre el passeig Rafael Soler i el carrer General Cortijo. Després vindrà una segona fase, el projecte de la qual s’ha d’aprovar encara.

Els responsables municipals voldrien licitar les obres de la segona fase abans de finals d’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: