Dimecres, 29 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dolors Montserrat assegura que només el PP està en condicions de continuar dirigint el país cap a la sortida de la crisi econòmica

Aquest dissabte al migdia van visitar el mercat de Vilafranca la Vicepresidenta Tercera del Congrés dels diputats, Dolors Montserrat, i candidata número 4 del Partit Popular per la província de Barcelona a les properes Eleccions Generals del 20 de desembre i Manuel Reyes, ex alcalde de Castelldefels i candidat número 6.

Montserrat assenyalava la joventut de l’ex alcalde de Castelldefels i anunciava que desprès de Vilafranca es reunirien a Pontons amb el veterà alcalde, Lluis Caldentey, tot i destacant que el PP disposa de representants polítics de totes les generacions.
La sadurninenca popular també assegurava que només el PP està en condicions de continuar dirigint el país cap a la sortida de la crisi econòmica.
Per la seva part Manuel Reyes explicava que tot i haver guanyat clarament les eleccions a Castelldefels els altres 5 grups municipals es van posar d’acord per fer fora el PP del govern, i explica que a les properes eleccions estatals podria passar alguna cosa similar.
Els candidats estaven acompanyats en la seva visita a Vilafranca pel regidor local, Josep Ramon Sogas.

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler
09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: