Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana comença la Festa del Most de la Ràpita

Les activitats començaran dissabte a les 5 de la tarda amb la sortida de la capta, que recorrerà els carrers del poble. L’endemà diumenge, al costat del camp de futbol, es durà a terme la vint-i-unena edició del Concurs de poda de la Ràpita “Paulino Santó Batlle”.

L’inici es farà a dos quarts de deu del matí i les inscripcions, limitades a 25 participants, s’obriran mitja hora abans. En acabar es farà un esmorzar per a tots els participants i una demostració de maquinària agrícola. També el diumenge, a tres quarts d’onze del matí es durà a terme en aquest mateix espai, la tercera gimcana de tractors infantil, amb un circuit que els infants podran fer amb un tractor infantil que després es sortejarà entre els participants.
En acabar la gimcana infantil, cap a un quart de dotze del matí, s’iniciarà la gimcana de tractors per als adults. Durant tot el matí es podrà visitar una exposició de maquinària agrícola.
Els actes finalitzaran amb una missa, a l’església, l’ofrena del vi novell de l’any, amb l’acompanyament de la Coral l’Amistat, de la Ràpita i un vermut popular en acabar.
La Festa del Most de la Ràpita continuarà les seves activitats el dimarts dia 10, a les deu de la nit, amb una xerrada sobre muntanyisme, a càrrec de Diego Sans i l’endemà dimecres amb una altra xerrada sobre biodinàmica, a càrrec de Montserrat Martínez, a dos quarts de nou del vespre. Les dues sessions es faran al CCRR.
Els actes de la Festa del Most continuaran el cap de setmana del 13 al 15 de novembre amb les activitats centrals del seu programa, entre les que destaca la quaranta-dosena edició de la Mostra de Vins i Caves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: