Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les actrius Roser Blanch i Clara Cols protagonitzen el “convidats a mirar” d’aquest dissabte al Vinseum

Dissabte a partir de les 12 del migdia Vinseum acollirà una nova sessió de “Convidats a mirar”. Clara Cols i Roser Blanch han preparat una visita molt personal on es barrejarà el teatre, els seus records, la poesia, les sensacions, la música i, com no, el museu. La proposta acabarà amb una sorpresa final.

El cicle Convidats a mirar convida a diferents professionals a fer una interpretació lliure de l’exposició permanent de VINSEUM. Els assistents fan una visita al Museu molt personal que els permet veure i gaudir de l’exposició a través de la particular visió del convidat.

Aquest cicle es va iniciar el mes de gener de 2015. Les places són limitades, i cal fer reserva prèvia al mateix Museu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: