Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Vallformosa ha fet el lliurament dels més de 24.000€ recaptats al 7è Sopar Solidari a l’Institut Català d’Oncologia i a Ampert

El Sopar Solidari per la lluita contra el càncer és una iniciativa del celler Vallformosa que el passat divendres 10 de juliol va arribar a la setena edició i va recaptar el seu màxim històric: 24.107 euros.

El 80% de la recaptació anirà destinat a l’ICO per un projecte de pantalles informatives a les sales d’espera i el 20% a l’associació penedesenca Ampert pel seu servei de transport de malalts oncològics. L’acte d’entrega dels xecs a les dues entitats s’ha fet aquest dijous a Vinseum.

Durant l’acte, la presidenta de la Fundació Vallformosa Queta Domènech ha anunciat un nou projecte, el premi Martí Via, que probablement tindrà lloc a mitjans de novembre.

Es tracta d’una iniciativa dedicada a la memòria del seu marit, que va morir de càncer, i que destinarà recursos a la investigació. Domènech explica que el seu marit tenia com a meta que el càncer arribés a ser una malaltia crònica.

Respecte els fons obtinguts al sopar solidari, des de l’ICO, el seu president Josep Maria Vilà ha agraït l’esforç i la bona voluntat de Vallformosa i ha explicat que el projecte de pantalles servirà per informar els pacients sobre la importància de mantenir uns hàbits vitals saludables. Vilà ha dit que la batalla contra el càncer és dura i llarga però que l’estem guanyant i ha recordat que hi ha més càncer perquè vivim més anys.

Per la seva part, el president i fundador d’Ampert Joan Ríos ha manifestat el seu agraïment a Vallformosa i la satisfacció de formar part del projecte.

Durant l’acte també s’ha anunciat que el 8è Sopar Solidari tindrà lloc el 8 de juliol de 2016.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: