Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

enoturismePENEDÈS presenta la Comissió Sectorial per reforçar la veu del sector privat dins del seu pla d’accions

Aquest matí s’ha presentat a les instal·lacions de l’enològica la Comissió Sectorial que, a partir d’ara, exercirà de pont entre les 200 empreses que integren el Club enoturismePENEDÈS i l’assemblea del Consorci de Promoció Turística del Penedès.

La comissió està integrada per una dotzena de representants d’empreses associades, donant cabuda a totes les candidatures que es van presentar a la convocatòria llançada pel Consorci.

L’objectiu de la Comissió Sectorial és reforçar la veu del sector privat i que les propostes que aquest genera arribin d’una forma més directa i dialogada al pla d’accions d’enoturismePENEDÈS.

La presentació de la comissió ha anat seguida d’una primera reunió de treball que ha comptat amb la participació d’una setantena d’empreses dividides en tres grups: cellers i caves, allotjaments i restaurants i un tercer grup que inclou empreses de serveis turístics, productes de la terra, museus o agències de viatges.
En representació d’Art Cava, dins del grups de cellers i caves, el membre de la comissió Èric Enguita explicava que les propostes que sorgeixin de les reunions de treball poden ser més afinades del que eren fins ara.

Al grup d’allotjaments i restaurants, el Joan Martínez del restaurant Cal Ticus i la Fina Zambrano, de la masia Can Cardús, explicaven que l’objectiu final ha de ser tenir una destinació d’excel·lència.

Per la seva part, Jordi Bertran, de la botiga especialitzada en formatges i vins Xerigots, comentava que una de les finalitats de la comissió pot ser la d’oferir activitats que acabin d’arrodonir l’oferta turística.

A la comissió només hi ha representada una empresa del Baix Penedès. En aquest sentit, el president del Consorci ha explicat que segueixen treballant per aconseguir més suports i la implicació tant del Baix Penedès com del Garraf i altres zones de la DO.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: