Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns Vilafranca acull una taula rodona amb la ciutadania per parlar del futur de la Unió Europea

L’acte tindrà lloc, a dos quarts de vuit del vespre, a la Sala d’Actes de l’Enològica.

Després de la llarga crisi grega, de la constitució d’una nova Comissió Europea arran de les eleccions europees de l’any passat, en ple debat pel nou Acord Transatlàntic de Comerç i Inversions, en plena crisi dels refugiats, amb la problemàtica energètica, i amb els dubtes plantejats arran del procés català, Vilafranca acollirà el proper dilluns una Taula Rodona sobre quin és el futur de la Unió Europea, i, des de la ciutadania, com veiem aquest projecte. L’acte tindrà lloc, a dos quarts de vuit del vespre, a la Sala d’Actes de l’Enològica.
Tot i que algunes notícies intenten ser positives, encara continuem patint una crisi econòmica, social, política i institucional que ha adquirit una dimensió i intensitat molt profunda. En aquesta nova etapa cal repensar quina Unió Europea volem alhora que s’han de buscar alternatives per aconseguir sortir de l’actual situació.
Per parlar de tot plegat i sobre altres interessos que pugui tenir la ciutadania es comptarà amb la participació de Toni Aira, periodista i doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull, de Xavier Ferrer, economista i politòleg, president del Consell Català del Moviment Europeu, i de Meritxell Montserrat, regidora de Relacions Internacionals.
Aquesta xerrada ha estat organitzada pel servei de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Vilafranca i compta amb la col·laboració del Consell Català del Moviment Europeu, del qual n’és membre l’Ajuntament.

UE

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: