Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xerigots proposa cinc nous maridatges entre vins i formatges pel mes d’octubre

Acabat l’estiu, Xerigots organitza, novament, maridatges gratuïts cada dimecres a 2/4 de 8 del vespre a la seva botiga de Vilafranca. El calendari presenta cinc propostes molt diferents en les quals es comptarà amb enòlegs dels cellers que presentaran cada un dels vins del tast.

El 30 de setembre Torres presentarà vins de la seva gamma dels 7 Magnífics i l’ecològica Habitat. El 7 d’octubre maridatge amb vins de Can Ràfols dels Caus; el 14 d’octubre els Cellers Avgvtvs Fòrvm, el 21 d’octubre serà el torn del Celler Bàrbara Forés de Gandesa. I el darrer maridatge d’octubre serà el dia 28 amb els Caves Pere Ventura de Sant Sadurní.

Cada persona es pot apuntar a un màxim de dos sessions i es reservaran dues places per correu electrònic. Les inscripcions es fan a través del correu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: