Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les candidates altpenedesenques de Junts pel Sí diuen que el “discurs de la por” ha caigut pel seu propi pes i valoren positivament la campanya per la “il·lusió” que ha despertat

La sadurninenca Maria Rosell i la gelidenca Lluïsa Llop han fet balanç aquest matí de la campanya de Junts pel Sí per les eleccions d’aquest diumenge. Les candidates opinen que Junts pel Sí ha sabut transmetre als ciutadans la il·lusió d’un projecte nou que condueixi Catalunya a tenir un estat propi.

La convergent Maria Rosell ha explicat que el “discurs de la por” ha caigut pel seu propi pes perquè les afirmacions d’actors com el Banc d’Espanya o el propi president del Govern de l’estat “han hagut de ser desmentides”. Rosell ha afirmat que el discurs de Junts pel Sí ha demostrat el tarannà cívic i tranquil del “poble català” i ha destacat que, tot i haver patit “amenaces, insults i mentides”, la il·lusió del projecte no se n’ha ressentit. La candidata sadurninenca ha comparat la situació amb el referèndum a Escòcia.

Per la seva part, la republicana Lluïsa Llop ha demanat la col·laboració de tots aquells que tinguin clar el seu vot per la independència per a convèncer als indecisos d’aquí a diumenge.

Les dues candidates han insistit durant tota la campanya, a més, en què no oblidaran els interessos de l’Alt Penedès en el nou projecte que volen fer realitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: