Diumenge, 17 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Salseta del Poble Sec ha animat la darrera nit de la festa major

La Salseta del Poble Sec continua sent tota una referència dins del panorama musical català després de més de tres dècades sobre els escenaris. Ahir a la nit, la formació tornava a Vilafranca amb tota la seva força i moltes ganes d’oferir al públic que omplia la rambla de Sant Francesc un final de festa a l’alçada.

El temps va fer patir una mica els administradors durant la jornada però els músics van estar confiats en tot moment perquè, amb un escenari cobert, les inclemències meteorològiques són molt menys rellevants.

La Salseta continua amb el seu tarannà de sempre, adaptant-se als canvis i oferint música de ball transversal per fer gaudir gent de totes les edats. A Vilafranca, feia temps que no venien. Eren la formació emblema del ball dels Raimons, que es feia cada any dins de les festes d’hivern de Vilafranca, però el fet que l’agrupació de Raimons deixés d’organitzar l’acte fa un parell d’anys, els havia allunyat de la capital de l’Alt Penedès. Per això el concert d’ahir se’l van agafar amb moltes ganes.

Durant la seva actuació, la Salseta del Poble Sec va repassar els seus temes més ballables, entre versions i cançons pròpies. Des de salsa, rumba i txa txa txà fins a country i rock&roll.

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim
04:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides, amb Francesc Murgades

Penedès Televisió

03:00
Actualitat - Els Monjos
Fira de la Transhumància de Santa Margarida i els Monjos
03:15
Saníssim
La cosmètica
03:30
Cuines del món
Pau Luque Ferrer. Calzone napolitana de verdures amb formatges

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: