Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bosc Verd organitza una caminada aquest diumenge en el marc de l’Eco Sant Cugat

En aquesta nova edició de la Fira Eco Sant Cugat, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza amb la col·laboració de l’ajuntament del municipi, la 2a caminada popular pels voltants de Sant Cugat Sesgarrigues, prevista per aquest diumenge 4 d’octubre.

Com cada any, la caminada té com a objectiu mostrar els punts emblemàtics dels termes municipals de Sant Cugat Sesgarrigues i d’Avinyonet, tot passant per llocs tant interessants com la capella de la Mare de Déu de Llinda, l’antic monestir de Sant Sebastià dels Gorgs o l’església de Sant Pere d’Avinyó.

La caminada és gratuïta i de nivell fàcil. Finalitzarà aproximadament cap a les 1 del migdia, amb un refrigeri per als participants. Posteriorment, és tindrà la ocasió de visitar l’Eco Fira.

Els punts de sortida de la caminada són des de Vilafranca a 2/4 de 9 del matí a l’estació d’autobusos per anar en cotxes particulars fins a Sant Cugat; i a les 9 del matí a la plaça de l’església de Sant Cugat. Cal portar calçat adequat per caminar, aigua i esmorzar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: