Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte es va dur a terme l’acte d’inauguració de les exposicions de Fires i Festes 2015

La inauguració es va fer amb la tradicional visita per part de les autoritats de les diverses sales i espais on aquests dies es mostraran els treballs i mostres, i l’acte final a la Capella de l’Índex.

En aquesta edició, la sala d’actes del Casal d’Entitats acull una exposició sobre els 150 anys del ferrocarril entre Tarragona i Martorell. De nou, la regidoria de Cultura ha apostat pels autors locals. Així, a la sala annexa de l’Índex es poden veure les fotografies de Tona Romeu, mentre a la Capella s’hi expose pintures i escultures d’Oriol Sàbat.

La presentació va comptar amb els dos autors sadurninencs, a més de l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell i Montse Medall, regidora de Cultura. També els va acompanyar el professor universitari, crític literari i traductor Valentí Gómez.
Medall va dir que “Ens alegra molt que en aquesta nova edició tinguem dos artistes sadurninencs, ja que aquí tenim un nivell molt alt. El treball de l’Oriol Sàbat està ja molt consolidat i té una gran projecció. Ell ens va suggerir que la Tona Romeu l’acompanyés amb les seves fotografies a la sala annexa i nosaltres encantats”.
Al seu torn, Maria Rosell va animar tothom a participar de les Fires i fer arribar els seus suggeriments i comentaris a la regidoria de Cultura per tal de seguir fent créixer aquesta festa. L’alcaldessa va avançar que l’any vinent Laura Sibill podrà exposar els seus treballs en l’edició 2016 de les Fires i Festes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: