Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Visita comentada a les exposicions ‘WIP-Work in Progress’ i ‘Raíces Profundas’

Visita comentada a les exposicions ‘WIP-Work in Progress’ i ‘Raíces Profundas’

La visita es durà a terme aquest diumenge a les 12 del migdia

Aquest diumenge 26 de novembre, a les 12 hores, tindrà lloc una visita comentada a les exposicions WIP-Work in Progress de Lesley Yendell i Raíces Profundas. Lesley Yendel fotografiada por Consuelo Bautista, que s’exposen a la Sala i Claustre dels Trinitaris, i al Claustre de Sant Francesc.

Les mostres, que s’han inaugurat aquesta setmana, reuneixen les diverses disciplines artístiques que l’artista Yesley Yendell va desenvolupar en la seva cerca creativa: dibuix, escultura, performance, land art, vídeo, instal·lació i fotografia. Durant la inauguració, els visitants van conèixer l’obra de l’artista que va crear un treball únic i potent, amb una consideració estètica exquisida i un poder comunicatiu immediat. També es va fer un recorregut fins al Claustre de Sant Francesc, on s’hi exposa una sèrie de fotografies d’algunes de les obres de Lesley Yendell, realitzades al Penedès entre els anys 2014 i 2017. També hi ha exposats dibuixos de l’artista relacionats amb les fotografies que va fer Consuelo Bautista.

Aquest proper diumenge, tothom que ho desitgi podrà aprofundir en el treball de Lesley Yedell assistint a la visita comentada que organitza el servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, mitjançat el seu servei de mediació artística en art contemporani.

L’obra de Lesley

L’artista Lesley Yedell va néixer a Anglaterra l’any 1959 i va viure al Penedès entre els anys 1986 i 2020. El seu treball en dibuix, fotografia, instal·lació, escultura i performances es va sostenir tant en el paisatge domesticat del Penedès, com en els objectes domèstics quotidians, concentrant-se en la transformació d’allò quotidià, introduint nous criteris per valorar no tan sols el seu efecte estètic sinó també el seu poder comunicatiu. Les seves obres suggereixen històries i plantegen preguntes, al mateix temps que oscil·len entre les seves diverses realitats. En el seu treball es percep la profunda connexió que va tenir amb el paisatge agrícola del Penedès així com amb la comunitat de l’entorn.

Horaris de visita:

WIP-Work in Progress es pot visitar a la Sala i Claustre dels Trinitaris en horari de dimecres a divendres de 17 a 20h, dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h.

Raíces profundas. Lesley Yendel fotografiada per Consuelo Bautista es pot visitar al Claustre de Sant Francesc de dimecres a divendres de 16 a 19h, i dissabtes i diumenges d’11 a 14h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: