Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos han detingut quatre persones in fraganti per un robatori amb força a interior de domicili a Avinyonet

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir, el passat dijous 23 de juliol, tres homes i una dona, d’edats compreses entre els 48 i els 23 anys, tots ells veïns de l’Hospitalet de Llobregat, com a autors d’un robatori amb força a interior de domicili en grau de temptativa a Cantallops, al terme municipal d’Avinyonet del Penedès.

El fet es va produir el mateix dijous 23 de juliol, quan els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís d’un ciutadà que informava d’un presumpte robatori a interior de domicili perpetrat per unes persones que havien marxat del lloc en un turisme, en direcció Barcelona.
Les patrulles dels Mossos van aconseguir localitzar el cotxe a la N-340, a Sant Pere Molanta. Els ocupants, en veure que els mossos els havien localitzat, van llençar per la finestra del vehicle alguns objectes que els incriminaven en el robatori. Tot i que els detinguts van intentar desfer-se d’aquests objectes, els agents van poder recuperar-los i van detenir els tres homes i la dona.
Els quatre detinguts, dos dels quals acumulen 23 antecedents, van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: