Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El va de Castells de ràdio arriba aquest proper diumenge a la seva edició número 250

El primer programa es va emetre el 4 de juny de 2007, quan l’espai radiofònic casteller es va incorporar a la programació de la desapareguda COM Ràdio.

L’equip del Va de Castells ha estat present a moltes places al llarg d’aquests anys i ha servit per comentar prop de 800 diades castelleres, a més de fer gairebé 150 entrevistes a persones relacionades d’una manera o altra amb el món casteller.
El màxim responsable del programa Pep Ribes ha volgut donar les gràcies a través d’un comunicat “als amics i col·laboradors sense els quals el Va de Castells no hagués estat el que és”. Ribes es refereix a col·laboradors habituals, com l’Efren García, el Josep Torrenyo o el Xavier Capdevila, i altres històrics com Joan Borràs, Josep Sala, Sergi Sánchez, David Prats o Ernest Gili. Però també a “més d’una vintena d’amigues i amics” que els han ajudat a “comentar diades o simplement a parlar de castells en aquests nou anys”.

Ribes recorda, d’altra banda, que el Va de Castells ha comptat també amb la col·laboració de “savis castellers” com Josep Sala, Pere Ferrando, Jordi Cubillos o Salvador Ferré. Finalment fa una menció especial a la “inestimable ajuda, bon fer i professionalitat del tècnic de so Marc Pujol, que sempre ha estat al peu del canó, diumenge rere diumenge”.

Comentaris

  1. josep manel cueva

    Fantastic Ribes. Ets el millor. FELICITATS!!!!!!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: