Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Estalella i Graells de Vilafranca rep el primer premi del concurs ‘el CAC a l’escola’

El passat dijous, els alumnes de l’escola Estalella i Graells van dur a terme la darrera emissió de la temporada a Ràdio Estalella.

Els alumnes de l’escola Estalella i Graells estan d’enhorabona, ja que dilluns 3 juny, un grup format per alumnes i mestres del centre va assistir a l’acte de lliurament dels Premis ‘el CAC a l’escola’, on el projecte ‘Ràdio Estalella, emissora escolar’, va rebre el primer premi en la subcategoria ‘Treballs de Ràdio’.

Es tracta d’un projecte que el centre organitza des de fa 19 anys, i que permet als infants viure l’experiència de tirar endavant un programa de ràdio, encarregant-se de tasques com l’elaboració d’un guió, la presentació o la realització.

Els alumnes de 6è de primària, principals encarregats de les tasques, no estan sols, ja que reben ajuda d’infants d’altres cursos, els quals fan petites col·laboracions. Tant els professors responsables, i els petits protagonistes, es senten molt satisfets amb la feina feta i amb tot el que han viscut.

Amb el primer premi, l’escola Estalella i Graells ha rebut la quantitat de 1000 euros, que destinaran a millorar les instal·lacions on realitzen el seu espai de ràdio, i millorar poc a poc les seves transmissions.

Ràdio Estalella disposa d’emissora pròpia i, a Vilafranca, se’ls pot sintonitzar al 97.9 de la FM. També emeten a internet a través del web de l’escola i publiquen els programes al seu canal de YouTube. D’altra banda, cada dissabte, a 2/4 de 3, es pot escoltar la repetició d’un dels programes de la setmana a través de Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: