Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quatre dones periodistes participaran a la tertúlia de balanç de la temporada al Va de Castells

El darrer programa de ràdio del Va de Castells d’aquesta temporada s’emetrà en el seu horari habitual, aquest diumenge a les nou de la nit.

El programa el condueix el cronista casteller de Ràdio Vilafranca, Pep Ribes, i per primera vegada en el món casteller l’anàlisi de la temporada en format tertúlia el faran 4 periodistes dones, que habitualment parlen de castells. Hi participaran la Judit Benages del 3 de Vuit, l’Aina Mallol de TAC12, la Sílvia Muñoz del Diari de Tarragona i la Maria Garcia, de RAC1. Aquesta edició especial de final de temporada castellera també s’oferirà per Penedès TV aquest diumenge a la mateixa hora, de nou a deu de la nit. Per televisió el programa tindrà una reposició l’endemà, dilluns, de dos quarts d’una del migdia a dos quarts de dues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: