Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou president del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès Sergi Vallès vol posar el Penedès a l’agenda dels turistes potencials

Ahir va ser presentat al quilòmetre zero de l’Enoturisme Penedès el nou president del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, Sergi Vallès.

Vallès va ser nomenat al ple del cartipàs del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, celebrat el passat 30 de juliol. El conseller de Convergència i regidor de l’Ajuntament de Torrelles de Foix, substitueix l’alcalde del Pla del Penedès Santi Soler, que ha preferit deixar el càrrec per dedicar-se més a fons al seu municipi, ara que governa amb un regidor menys.
Sergi Vallès ha explicat que se sent molt orgullós de que el president del Consell Comarcal li hagi ofert la presidència del consorci. També ha reconegut que li fa respecte el càrrec però s’ha manifestat segur de que les accions previstes i les noves que vinguin en el futur arribaran a bon port. El nou president vol posar el Penedès a l’agenda dels turistes potencials, seguint l’estela dels objectius que es marcava l’anterior president.

Per la seva part, el president sortint ha destacat que el Penedès té una oportunitat única en l’enoturisme, entès com a eina estratègica que aporti valor en tots els sentits al territori penedesenc. Per a Santi Soler, és imprescindible la implicació de tothom, tant el sector públic com privat, però també la obtenció de recursos per a comunicar i difondre més i millor l’oferta d’Enoturisme Penedès.

El president del Consell Comarcal Francesc Olivella, anterior president de l’organisme, ha parlat del balanç positiu dels darrers quatre anys per l’extensió del consorci al territori i la feina que s’ha fet de posar en òrbita l’oferta turística del Penedès i diversificar-la més enllà de les grans empreses que porten el major nombre de turistes a la zona.

També s’han afegit al consorci municipis d’altres comarques com Aiguamúrcia o alguns del Baix Llobregat i altres municipis petits de l’Alt Penedès que fins ara no estaven consorciats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: