Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ESCAVI obrirà la sala d’estudi durant l’agost per suplir la falta d’espai a la Biblioteca Torras i Bages durant les obres de remodelació

La sala del carrer Amàlia Soler número 27 obrirà durant el mes d’agost per donar servei sobretot als estudiants que fan ús de la biblioteca Torras i Bages com espai d’estudi. Des de la setmana passada, a la Biblioteca s’hi estan realitzant un seguit d’obres de millora relacionades amb l’eficiència energètica. Per aquest motiu, la [...]

La sala del carrer Amàlia Soler número 27 obrirà durant el mes d’agost per donar servei sobretot als estudiants que fan ús de la biblioteca Torras i Bages com espai d’estudi.

Des de la setmana passada, a la Biblioteca s’hi estan realitzant un seguit d’obres de millora relacionades amb l’eficiència energètica. Per aquest motiu, la segona planta quedarà inhabilitada durant uns dies. A més a més, a finals d’agost la biblioteca es tancarà per complet.

Aquests tancaments implicaran una falta de places per estudiar i, per aquest motiu, l’Ajuntament proposa l’alternativa d’obrir la sala de l’ESCAVI durant l’agost amb el mateix horari d’estiu de la biblioteca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: