Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La presentació pública de Creixem en tribu a Vilafranca va ser tot un èxit

La primera presentació pública organitzada per l’associació Creixem en Tribu, el passat diumenge, va ser un èxit de participació.

Diumenge al matí, a més d’una parada informativa sobre les activitats de l’associació, els interessats i curiosos van poder participar en diferents tallers. Entre d’altres tallers de sòl pelvià, jocs de falda, la salut de l’esquena durant la lactància, o percussió i dansa oriental terapèutica. Es comptava amb la col·laboració d’entitats com Elna, l’Associació Farasha i l’escola Clau de Sons.
A més, al Parc també hi havia un espai infantil, un espai de trapezi i jocs d’aigua.
Les responsables de Creixem en tribu estan satisfetes de la resposta del públic, que els va permetre explicar qui són.

Els tallers, que van tenir lloc, al Parc del Tívoli, es van anar intercalant amb les visites a l’espai familiar adequat pels membres de l’associació al carrer Amàlia Soler, amb el suport dels mecenes que es van sumar al projecte a través de la plataforma Verkami.
Ara l’associació Creixem en tribu confia que podrà ampliar el seu grau d’implicació amb Vilafranca a través dels veïns i ciutadans que es vulguin implicar en el projecte.

Des de l’entitat animen a tots aquells que tinguin propostes a participar en les reunions obertes que convocaran. L’objectiu és anar afegint a la programació d’activitats les propostes de tothom “per poder fer tribu”.
L’associació anima tothom que vulgui participar del projecte que se sumi a les reunions i assemblees obertes per presentar projectes i propostes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: