Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació Creixem en Tribu organitza una festa familiar oberta a tothom al Parc del Tívoli de Vilafranca

Després de la iniciativa de micromecenatge per adequar les instal·lacions, diumenge hi haurà activitats i tallers per presentar-se públicament.

L’associació Creixem en Tribu ha organitzat una matinal de tallers i activitats per fer en família amb l’objectiu de presentar el nou espai familiar del carrer Amàlia Soler. Els tallers i activitats tindran lloc aquest diumenge entre les deu del matí i les dues del migdia al Parc del Tívoli i seran una manera d’oferir un primer contacte amb l’entitat als mecenes que van col·laborar fa uns mesos en la iniciativa de micromecenatge que l’associació va llançar a través de la plataforma Verkami per fer les obres d’adequació del local.
El programa d’activitats inclou un Taller de recuperació del sòl pèlvic i gimnàstica hipopressiva, Jocs de falda i moixaina, Com cuidar l’esquena durant la lactància, Taller d’alimentació i salut, l’actuació de percussió de l’Associació Senegalesa i un taller de dansa oriental terapèutica.
L’objectiu de Creixem en tribu és que el local del carrer d’Amàlia Soler esdevingui un nou espai familiar, un punt de trobada per fer realitat el projecte de l’entitat. Creixem en tribu sorgeix de la unió d’una desena de famílies del Penedès que van tenir fills al llarg de l’any 2013. Les seves coincidències els van fer adonar de la necessitat que grans i petits tinguin una tribu que acompanya, anima, consola, ajuda, i amb la qual pots compartir dubtes, sentiments, o simplement bones estones i créixer més.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: