Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa del Barri de l’Espirall va estar marcada per la pluja del cap de setmana

Aquest cap de setmana ha estat el Barri Espirall el qui organitzava la festa del barri. La pluja, però, ha estat la gran protagonista del cap de setmana i ha impedit que es celebressin moltes de les activitats programades per divendres al vespre i dissabte al matí. El president de l’Associació de Veïns de l’Espirall, [...]

Aquest cap de setmana ha estat el Barri Espirall el qui organitzava la festa del barri. La pluja, però, ha estat la gran protagonista del cap de setmana i ha impedit que es celebressin moltes de les activitats programades per divendres al vespre i dissabte al matí.

El president de l’Associació de Veïns de l’Espirall, Antonio Díaz, reclamava que l’Ajuntament els cedís el Pau Boada en cas de pluja.

Tot i la pluja, la celebració va ser tot un èxit de participació. Les activitats que es van poder portar a terme, com la nit de dissabte, l’actuació del grup de playback del Casal d’Avis de l’Espirall o l’espectacle infantil van comptar amb una gran quantitat de públic. Fins i tot, en alguns casos, es van esgotar les cadires preparades.

Les novetats d’aquest any a la Festa del Barri van ser poques, per culpa de l’increment de pressupost que això suposa i, per tant, es va preparar un programa semblant al de l’any anterior.

Així doncs, tot i la pluja, la valoració de la Festa del Barri és molt positiva però l’Associació de Veïns espera trobar una solució pels inconvenients meteorològics de cara als propers anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: