Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca demana a la regidora de Salut, la convocatòria urgent del Consell Municipal de Salut

Davant la dimissió de Francesc Ferret, gerent del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès, per estar en desacord en la forma que s’està replantejant la sanitat pública a l’Alt Penedès. I tenint en compte també, la no obertura del nou ambulatori, tot i que des de la CUP remarquen que les obres estan finalitzades fa molt temps, des de la CUP de Vilafranca consideren que cal que des de la regidoria de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca, es convoqui de forma urgent als membres del Consell Municipal de Salut.

La CUP vol que serveixi per explicar quines són les línies que estan definides en aquest replantejament de la sanitat pública a l’Alt Penedès, els motius pels quals l’ambulatori encara no s’ha inaugurat i exigir des del Consell Municipal de Salut al departament de Salut, una data definitiva d’inauguració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: