Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca convoca un concurs per trobar l’apartat de la pàgina del web de l’Ajuntament on s’informa dels sous dels regidors

En un comunicat expliquen que des de la CUP de Vilafranca sempre han estat molt exigents amb la transparència en la gestió municipal, exigència que mai ha estat atesa per cap dels diferents equips de govern.

Entenen que la transparència no és només publicar a internet informació de qualsevol manera i en qualsevol format, sinó que també implica facilitar l’accés a la informació al conjunt de la ciutadania, en tots els sentits.
Per aquest motiu, han estat buscant al web de l’Ajuntament l’espai on s’informa sobre les retribucions dels regidors i regidores, i concretament han estat buscant les retribucions anuals brutes dels regidors durant el període 2013-2015 i per a la legislatura que s’enceta ara.
Diuen que no ha estat una tasca senzilla. Per això han decidit convocar un concurs que han anomenat “On s’amaga la informació?”.
Volen comprovar quina de les dues hipòtesis és certa, a la CUP no en sap prou o realment la dificultat respon a una intenció clara. Per això demanen als ciutadans que vagin al web de l’Ajuntament i busquin els sous i dietes de cada un dels regidors i regidores de l’Ajuntament en els dos període. Els vilafranquins que ho trobin poden enviar els enllaços a l’adreça i entraran al sorteig d’una estelada.
La data límit per participar-hi és el diumenge 19 de juliol. El resultat del concurs es publicarà al web www.cupvila.cat

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: