Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CR Cava ha signat convenis amb entitats sense ànim de lucre per promoure el cava en el sentit més ampli

El Consell Regulador del Cava ha signat diversos convenis de col·laboració amb entitats sense ànim de lucre per fomentar la divulgació, la promoció i la investigació del Cava.

El president del Consell Regulador de la DO Cava, Pere Bonet, ha convocat a diverses entitats sense ànim de lucre per a signar els respectius convenis de col·laboració econòmica corresponents a aquest exercici, atenent a l’acord pres pel Ple d’aquest organisme. En total s’han signat sis convenis que suposen uns 200.000 euros.
Les entitats són: el Patronat de Turisme de Sant Sadurní, la Confraria del Cava, FIVIN, el Centre d’Estudis del paisatge vitivinícola, el Most Festival i l’Acadèmia Tastavins pel Vijazz.
L’objectiu d’aquests convenis és fomentar la divulgació, la promoció i la investigació del Cava.

Pere Bonet ha destacat durant la trobada que “el paisatge és vital pel nostre patrimoni però també ho és el treballar tot junts, ja que totes les entitats tenen a veure amb aquest objectiu. El president del Consell Regulador ha destacat que s’està construint “un edifici a favor del paisatge i del Cava”. En aquest sentit, Bonet ha recordat que França acaba d’aconseguir incorporar les regions vitivinícoles de Bourgogne i Champagne al llistat del Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Bonet també ha explicat que el Consell Regulador ha signat convenis amb les principals escoles d’hostaleria per a fomentar la pedagogia entre els futurs professionals i prescriptors del cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: