Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Al mes de setembre continuen els cursos gratuïts per a persones amb risc d’exclusió social i/o discapacitat a la Fundació Pro-Penedès

El curs serà d’Auxiliar de Comerç i es fa dins el programa Incorpora
de l’Obra Social de la “Caixa”. La Fundació Pro-Penedès té atorgat des de l’any 2012 el Programa Incorpora Barcelona de l’Obra Social de la “Caixa” que té l’objectiu de connectar de forma directa les persones amb risc d’exclusió social i amb especials dificultats que busquen feina, amb les ofertes de treball d’empreses i organitzacions de la comarca.

El proper curs serà el d’Auxiliar de Comerç i començarà al mes de setembre. Per tal de poder-lo cursar cal ser major de 16 anys amb coneixements de català i/o castellà i estar inscrit al SOC. El període d’inscripció és del 27 de juliol al 9 de setembre i el curs començarà el 16 de setembre. Tindrà una durada de 3 mesos.

Les persones interessades en fer el curs d’Auxiliar de Comerç que compleixin els requisits, poden trucar al telèfon de la fundació 93 817 05 88 o enviar un correu a .

Val a dir que gairebé el 40% dels alumnes dels dos cursos que ja s’han portat a terme han estat inserits laboralment.

Al 2014 des del programa Incorpora s’han atès a la Fundació Pro-Penedès 293 persones de les quals 165 són persones noves que han estat donades d’alta. Amb l’Incorpora s’han aconseguit un total de 78 insercions 58 de les quals tenen certificat de discapacitat. S’han compartit 20 insercions laborals a través el treball en xarxa amb la resta d’entitats Incorpora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: