Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Raquel Ricart, guanyadora del darrer premi el Lector de l’Odissea valora satisfactòriament l’edició i la portada de “El temps de cada cosa”

Divendres el Consell Comarcal acollia la presentació de l’edició de la darrera novel·la guanyadora del concurs El Lector de l’Odissea. Amb la presència de Raquel Ricart, autora de “El temps de cada cosa”, bona part dels cent lectors i amics de la llibreria vilafranquina assistien a la presentació del llibre que ha estat editat novament per RBA edicions.

Ricart, com tots els guanyadors del premi, valora de manera molt destacada el fet que es tracta d’un guardó que en bona part atorguen els propis lectors. La guanyadora d’aquest darrer concurs ja havia estat finalista anteriorment, i reconeix que ja va valorar a les hores de manera especial el poder tenir un contacte directe amb els lectors.

La presentació servia també per poder veure la portada de la novel·la, obra per segon any d’alumnes de l’escola d’art Arsenal. En aquesta ocasió Carla Elias, que va assistir també a la presentació. Raquel Ricart explica que la portada l’hi agrada, i pensa que recull força el que seria el missatge del llibre.

Aprofitant la presentació del llibre guanyador d’aquesta darrera edició, ja es repartia entre els components del consell de cent lectors els manuscrits que podent a endur-se la propera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: