Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca impulsa el cicle de networking “Vilafranca, capital humà”

El dilluns 15 de juny tindrà lloc el primer speed networking del cicle Vilafranca, capital humà organitzat pel Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Vilafranca, capital humà neix amb l’objectiu de facilitar a les empreses el contacte amb professionals qualificats i altament motivats per presents o futures necessitats de recursos humans i brindar l’oportunitat a les persones en situació d’atur de donar-se a conèixer en entrevistes laborals.
Vilafranca, capital humà també és un espai de trobada d’intercanvi entre empreses amb inquietuds similars, el primer speed networking es dedicarà al sector de la restauració. En un mateix espai, els empresaris i les empresàries participants podran entrevistar professionals de la restauració: cuiners, cambrers i ajudants de cuina. Les sessions tindran un format dinàmic amb entrevistes breus, al voltant de 10 minuts. D’aquesta manera, l’empresa comptarà amb una primera impressió dels candidats i podrà reservar-se els currículums per ampliar informació quan ho necessiti i els candidats hauran tingut l’oportunitat de donar-se a conèixer i suscitar interès.
Prèviament, es farà una acurada preselecció per encaixar els perfils dels professionals i les necessitats de les empreses que comptaran amb una agenda d’entrevistes personalitzada. Així mateix, les persones inscrites podran participar en tallers adreçats a afrontar aquest repte: millora el teu currículum, prepara el teu elevator pich i estratègies per afrontar amb èxit les entrevistes laborals en el marc del networking.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: