Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Sala dels Trinitaris acull l’exposició “L’altra forma de dibuixar”

La mostra es podrà veure fins al dia 5 de juliol en l’horari habitual de la sala del Trinitaris.

Després de gairebé 3 mesos de treball intern recollint materials diversos com plàstics, fustes, ferros i cartrons i dissenyant formes volumètriques amb aquests materials, els alumnes de primer curs de gràfica impresa i gràfica audiovisual de l’Escola Municipal d’Art Arsenal dirigits per l’escultor Ángel Camino, van realitzar els passats 28 i 29 de maig a la plaça de la Verema una acció que va donar com a resultat gravats de gran format obtinguts mitjançat la utilització d’una piconadora en comptes del tradicional tòrcul per a gravats.
El resultat dels treballs de gravat de gran format realitzats a la plaça de la Verema formen el contingut d’aquesta exposició, així com un documental audiovisual creat també pels alumnes de l’Escola Arsenal. La mostra es podrà veure fins al dia 5 de juliol en l’horari habitual de la sala del Trinitaris, de dimecres a divendres de cinc de la tarda a vuit del vespre i els caps de setmana de sis a vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: