Dimecres, 30 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca continuen volent actuar a la Bisbal el proper 15 d’agost

Després de l’anunci fet per els Castellers de Vilafranca que aquest any tornaran a actuar a La Bisbal del Penedès el 15 d’agost, calia saber com han rebut la notícia els Xicots de Vilafranca, que és la colla que els darrers dos anys ha estat actuant en aquesta plaça enlloc dels Verds.

La cap de colla dels Xicots, Aina Mallol, comentava diumenge després de la diada de Camprodon, que ells continuen intentant parlar amb el nou ajuntament, que ja els ha comunicat la voluntat de contractar els Castellers de Vilafranca. Els Xicots voldrien poder tornar a actuar en una de les principals places del calendari casteller anual.

Des de la colla de la camisa vermella reconeixen que perdre una diada com la de La Bisbal els sabria greu. També apunten que tot i tenir ja el calendari tancat per aquest 2015, mirarien de buscar alguna altre sortida per poder oferir els castells que tenien previst portar a plaça el 15 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: