Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cinema Kubrick renova la sala, amb un pati de butaques més confortable, moqueta nova i millor qualitat de so

La sala es va estrenar divendres i, segons la responsable del cinema Maria Olivella, els espectadors van valorar molt positivament els canvis.

Les butaques són totes noves i s’han retirat les dues files de davant, de manera que l’aforament passa de 360 a 317 persones però es guanya en amplitud i comoditat. Al darrere de tot, a banda i banda, s’han instal·lat vuit butaques més amples amb els reposabraços abatible. La moqueta també és totalment nova i s’ha estrenat un nou rac de so més potent.
La renovació de la sala s’ha fet buscant el confort de l’espectador.

Les butaques són vermelles, deixant enrere el gris i recordant el color dels seients que hi havia al desaparegut cinema Bogart. Ara falta instal·lar a davant de tot una filera de butaques que es podrà avançar a tirar enrere, si la sala acull algun tipus d’esdeveniment que ho requereixi.
Olivella ha explicat que, des de la instal·lació de l’equipament de projecció digital l’any 2013, el Kubrick ha pogut oferir més estrenes i acollir més esdeveniments. Els espectadors han respost i, durant el 2014, el públic s’ha incrementat en un 34%. Això anima les responsables del cinema a fer més coses i es plantegen oferir ballets i òperes en un futur proper.

El Kubrick ofereix les sessions ordinàries, el cicle Una nit amb els clàssics, que coorganitza amb la llibreria La Cultural, els Dimecres de Cine, i el cicle CINC de cinema d’animació infantil en català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: