Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge es presenta la segona intervenció floral de l’artista Montse Bolet que amb el títol de Loop Nature

Serà una altra intervenció floral efímera que l’artista Montse Bolet proposa aquest 2015 dins els projectes artístics que la Capitalitat Cultural, amb el títol de Loop Nature, i que simbolitza la benvinguda i celebració de les quatre estacions de l’any.

Aquest diumenge coincidint amb el solstici d’estiu durant el matí tothom que passi per davant de la casa del Parquet podrà contemplar la instal·lació que realitzarà en directe l’artista. Aquesta serà la segona intervenció del Loop Nature que tindrà com a element central la flor del gira-sol. La instal·lació estarà a la casa del Parquet, situada entre el carrer Lluís Companys i l’Avinguda Europa, al barri de la Girada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: