Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebrarà Sant Jordi només amb parades de llibreries i floristeries, sense entitats

El servei de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca té previst fer altres activitats al voltant de la Diada de Sant Jordi en els dies previs o posteriors per a esponjar la festivitat.

Després de que el Procicat aprovés la celebració de Sant Jordi, els ajuntaments ja estan treballant-hi. És el cas del consistori vilafranquí que comença a escalfar motors de cara al dia del llibre i la rosa que enguany sí se celebrarà, com és habitual, el proper 23 d’abril. Recordem que l’any passat no es va poder fer Sant Jordi a la primavera i es va organitzar una edició d’estiu el 23 de juliol. El regidor de cultura, Ricard Rafecas, explicava que enguany Sant Jordi se celebrarà el dia que toca en un recinte perimetrat a la Rambla de Sant Francesc i comptarà únicament amb parades professionals de llibres i de roses. Això vol dir que les entitats que cada any hi eren presents, enguany no les trobarem. El gran objectiu d’aquesta mesura és evitar aglomeracions.

Pel que fa a les llibreries, en el cas de la Cultural, estan treballant per posar una parada el proper dia 23 d’abril a la Rambla, sent conscients que l’última paraula la tindrà el Procicat el dia 9 depenent de les dades sanitàries del moment. Tot i estar molt il·lusionats per celebrar la diada de Sant Jordi, a la floristeria El Parquet viuen amb molta incertesa l’edició d’enguany i no estan treballant amb tanta antelació com anys enrere.

El servei de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca té previst fer altres activitats al voltant de la Diada de Sant Jordi en els dies previs o posteriors per a esponjar la festivitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: