Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà comencen les festes de Barris a Sant Sadurní

Del 4 a l’11 de juny tornen les festes de Barris a Sant Sadurní, amb les tradicionals tronades, rengles, castells de focs, xocolatades, sardanes i un munt d’activitats per a grans i petits.

Durant 8 dies els Barris Ajuntament, Sant Antoni, Montserrat, Església, Diputació, Cavallers i Raval viuran una festa continuada, que començarà el dijous a les 2 del migdia amb la primera tronada que donarà entrada al Barri de l’Ajuntament, que celebrarà el Rengle dels confits el divendres.

L’origen de la Festa dels Barris gira a l’entorn de la festivitat de Corpus i seguint la tradició comença un dijous, amb la festa del primer barri, i acaba una setmana més tard, amb el rengle de l’últim.

Al web de l’Ajuntament de Sant Sadurní es pot consultar tota la programació, amb detall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: