Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui s’inaugura el Vijazz amb un sopar d’estrelles Michelin

Els organitzadors de festival, els Tastavins Penedès, volen igualar l’alta qualitat artística amb la gastronòmica.

És per aquest motiu que el tradicional tast magistral, que tindrà lloc aquesta nit, s’ha redefinit completament. S’oferirà la possibilitat exclusiva de provar i delectar-se amb les creacions de tres grans xefs catalans. Els caps de cuina d’El Bulli, Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch. Al seu costat, Oriol Llavina, xef i propietari d’El Cigró d’Or de Vilafranca, serà l’encarregat d’elaborar el primer i el segon plat del sopar i les postres.
L’àpat, com no podia ser de cap altra manera, anirà maridat amb vins i caves del Penedès per començar a tastar el que es podrà trobar al Vijazz.
Durant la nit es farà acadèmica de mèrit de Tastavins Penedès a Muriel Casals, com a presidenta d’Òmnium Cultural i acadèmic d’honor a Jordi Folgado, com a director de la Fundació Vicenç Ferrer. Banc Sabadell Vijazz Penedès, és un festival que arriba a la novena edició i que s’ha convertit en aquest temps en una referència de les cites culturals de l’estiu a Catalunya. Des de divendres i fins diumenge, la música i l’enologia estaran presents en el centre històric de Vilafranca. Durant tres dies es podran conèixer i tastar els millors vins i caves del Penedès i assistir a fins a deu concerts de jazz, repartits majoritàriament en dos escenaris, un pel jazz internacional i un altre pel nacional. Aquest any el cartell comptarà amb la presència estel·lar de figures mundials com Stanley Clarke, guanyador de 4 Grammys i llegenda viva del gènere o The Bad Plus & Joshua Redman.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: