Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els estands del Vijazz se situen mirant a la calçada de la Rambla de Nostra Senyora, amb la finalitzat d’esponjar l’espai de visita

A poques hores de la inauguració oficial del Vijazz divendres a la tarda, tot està ja enllestit per tal d’oferir el millor en aquesta edició del 2015. Els millors productes de la D.O. Penedès, el millor jazz; però també el millor espai per tal d’acollir l’augment de visitants que s’espera enguany.

Pere Regull, alcalde de Vilafranca, comenta que en aquesta edició s’ha fet una aposta important i un reforç mediàtic que fan preveure que tindrà repercussió en el nombre de visitants que s’acostaran a la capital de l’Alt Penedès aquest cap de setmana. En aquest sentit, Regull comenta que un dels reptes és absorbir aquesta major afluència de visitants. Una de les opcions que s’ha prés és variar l’orientació dels estands, que s’han girat per mirar cap a la calçada per tal d’aprofitar-la per tal d’esponjar més la zona de visita i degustació dels vins i escumosos del Penedès.

Regull apunta també que cal tenir molt clar que cal continuar amb la feina que s’està fent darrerament per tal de donar a conèixer arreu les activitats i iniciatives que es desenvolupen a Vilafranca. Que són un pol d’atracció i evidentment un potencial econòmic.

Per l’alcalde queda clar, tot i que no estigui estudiat al detall, que l’impacte directe en l’economia de Vilafranca durant els 3 dies Vijazz és molt alt. Però també remarca Regull que cal tenir present que molta de la gent que ve aquests dies acaba tornant a Vilafranca en altres dates, amb la qual cosa l’impacte indirecte és també important.

El Vijazz s’inaugurarà divendres a les 7 de la tarda amb la presència del Conseller d’Agricultura Jordi Ciuraneta, l’alcalde Vilafranca Pere Regull i el president dels Tastavins Joan Tarrada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: