Dimarts, 27 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz ha presentat la totalitat de la seva programació, la japonesa Hiromi Uehara serà la tercera cap de cartell

Els responsables del festival han presentat a la torre Banc Sabadell de Barcelona la totalitat del programa del Vijazz d’aquest 2015. A banda dels ja presentats Stanley Clarke Band i The Bad Plus&Joshua Redman, el director artístic del festival Vijazz, Carles Ocaña ha destacat a la pianista japonesa Hiromi: The Trio Project.

El festival se celebrarà entre el 3 i 5 de juliol, i enguany a banda de la música un altre dels al·licients del Vijazz serà la Fira del Vi en què els visitants podran gaudir de més de 300 referències de vi i cava procedents d’una quarantena de cellers del Penedès.

De fet, la gastronomia tindrà enguany un paper destacat en el Vijazz, ja que per exemple tres excaps de cuina d’El Bulli oferiran el sopar inaugural que se servirà al Casal de Vilafranca el 29 de juny, com recorda David Escofet, director artístic de la Fira del Vi.

En aquesta novena edició del Vijazz els organitzadors esperen superar els 45.000 visitants de l’any passat i que es pugui generar un impacte econòmic a la zona de més d’1.500.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: