Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinyasons enfoca la seva tercera edició proposant experiències úniques i estenent-se a altres DO

El festival organitzat per l’Orquestra de Cambra del Penedès als cellers arriba a la seva tercera edició potenciant les seves peculiaritats i proposant experiències úniques al públic. Vinyasons està integrat, des del seu naixement l’any 2013, per espectacles de petit format als cellers i caves del Penedès que s’estenen d’ara fins l’estiu.

Aquest 2015 s’incorporen, però, un celler del Priorat i un altre del Pla de Bages, fent un total de quinze espais. Pel que fa a les set propostes musicals que passaran pels cellers, els organitzadors han buscat la màxima qualitat, una oferta musical més diversificada i, sobretot, aportar a l’espectador una experiència emocionant i única, tant pel que veuran i sentiran com per l’entorn que els acull.

El Vinyasons reivindica els cellers per la seva condició d’espais amb un gran potencial com a “contenidor artístic”, tant per la seva ubicació com per la seva arquitectura i les seves condicions acústiques.
Les dues anteriors edicions d’aquest festival que neix com a projecte de territori però també per donar continuïtat a l’activitat de l’Orquestra de Cambra del Penedès, han evolucionat creixent i arribant a més públic.
L’any passat, un 55% dels espectadors van venir de Barcelona i l’àrea metropolitana, mentre que el 28% provenia de l’àmbit del Gran Penedès i el 17% restant, de la resta de Catalunya.

Els espectacles arrenquen aquest dissabte a Vilarnau amb l’espectacle Cabaret Songs, una proposta que barreja música, teatre, humor i interacció amb el públic i de la qual, en el transcurs de la presentació del festival a Vilafranca, se n’ha fet un tast. El responsable de Vilarnau Damià Deàs advertia que la sessió serà compatible amb el futbol.

Els concerts acaben el 25 de juliol i hi haurà noms tan destacats com el de l’actriu Mercè Martínez, el duet Celeste Alías i Marco Mezquida, els violoncel·listes Claret o el Hanfris Quartet.
Les entrades costen 30 euros i hi ha la possibilitat d’adquirir abonaments de diferents tipus. La informació es pot consultar a través del web del festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: