Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca organitzen un cicle de concerts

El cicle començava aquest divendres amb els dj’s Insert Coin i continua amb el grup de grallers Compinxes i el duet Aina & Joan.

Els concerts s’han aplegat sota el títol ‘Tardes de festa major’ i tenen lloc al pati del local dels Falcons de Vilafranca de set de la tarda a dos quarts de deu del vespre. La colla ha organitzat el cicle per amenitzar les tardes dels dies de festa major en un entorn segur, ja que se segueixen totes les mesures d’higiene i seguretat, l’aforament és limitat i s’ha de reservar taula prèviament.

Com per molta gent, pels Falcons, aquesta festa major atípica i sense activitat falconera resulta molt estranya. El cap de la tècnica Oriol Udina dubta que puguin reprendre l’activitat fins que no hi hagi vacuna.

Udina opina que aquesta aturada pot afectar sobretot els més petits de la colla, a banda de l’aspecte físic de l’activitat.

En qualsevol cas, els Falcons no volien quedar-se de braços plegats aquests dies de festa major i per això han volgut organitzar aquest cicle de concerts.
Els primers a actuar-hi eren Insert Coin, Juanma Bastida i Antoni Mateu.

Insert Coin van punxar música house tranquil·la mentre els assistents feien una copa de vi.

Els altres dos concerts tindran lloc aquest dissabte i aquest diumenge. La informació sobre el cicle i les reserves es pot trobar al web www.falconsdevilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: