Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de Pagesos reclama que no s’escurci el trajecte de la C-15 perquè circulin els tractors durant la verema

Unió de Pagesos demana a Territori i Sostenibilitat que aquest any, com els anteriors, els tractors puguin circular per la C-15, coincidint amb la collita de cereal i la verema, entre Igualada i Puigdàlber i no entre Igualada i Sabanell, com ara ha proposat el Departament, que implica escurçar el tram aproximadament en un quilòmetre.

Tot i que la proposta de Territori de limitar el pas per la C-15 fins a Sabanell respon a unes obres que s’han fet a Puigdàlber per adequar la via de servei per tal que puguin passar els tractors, el sindicat considera que aquest tram no està suficientment adequat perquè és massa estret per als vehicles més grans.

Unió de Pagesos també demana a Territori que aquestes obres d’adequació de la via de servei de la C-15 entre Puigdàlber i Sabanell es refacin de manera correcta, perquè hi puguin circular tots els tractors i que s’adeqüin les altres vies de servei pendents.
El sindicat ja va sol·licitar l’1 d’abril passat al departament de Territori l’autorització per a la circulació de tractors entre Igualada i Puigdàlber entre l’1 de juny i el 20 d’octubre, coincidint amb la collita de cereal i la verema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: