Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El divendres 13 de febrer els Castellers de Vilafranca celebraran l’assemblea anual ordinària

La Colla farà balanç de l’any 2014 i s’explicaran les línies general d’actuació pel 2015.

L’assemblea se celebrarà a la nau de Cal Figarot a partir de les 9 del vespre. Cada una de les vicepresidències farà un resum de la gestió de la temporada 2014 i assenyalarà els propòsits i els punts a desenvolupar de cara al 2015, quarta i última temporada de l’actual junta i equip tècnic. A més, la tècnica de la colla explicarà també els objectius marcats a nivell casteller.

Una vegada finalitzades les exposicions, que duraran al voltant d’uns 10 minuts cada una, es procedirà a l’aprovació dels comptes i la memòria del 2014, a més de l’aprovació del pressupost i el projecte d’activitats pel 2015. L’assemblea finalitzarà amb el tron obert de paraula.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: