Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge se celebra el tradicional Aplec de Sant Pau, enguany amb la novetat de l’edició dels goigs de sant Pau

Diumenge  amb motiu de la festivitat de sant Pau i en el tradicional aplec a l’ermita a la muntanya vilafranquina, a la cloenda de la missa que s’hi celebrarà a les onze del matí a la capella de l’ermita, es cantaran els tradicionals goigs i se n’oferirà a tots els assistents una nova edició.

Promoguts per Gogistes Penedesencs, aquests goigs seran oferts pels administradors de l’ermita com a record de l’aplec d’aquest 2015 i seran interpretats per un grup de cantaires de la Societat Coral El Penedès, dirigits per Jordi Gonzàlez. Es tracta d’una nova edició, la setena, revisada dels goigs antics d’autor anònim, als que Mossèn. Josep Maideu va posar música. L’adaptació i còpia ha estat realitzada per Gregori Martínez.

Desprès dels Goigs hi haurà l’actuació dels gegants de Pacs, els dansaires Rocasagna de Gelida i sardanes amb la Cobla Catània. També tindrà lloc el concurs de grimpaires i un vermut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: