Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Han estat detinguts in fraganti dos germans quan acabaven de robar en una benzinera de l’Alt Penedès

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir el passat 14 d’octubre dos germans de 35 i 28 anys, de nacionalitat espanyola i veïns d’Esplugues de Llobregat com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a un establiment comercial.

Els fets van tenir lloc la nit del dimarts 14 d’octubre quan una patrulla dels Mossos d’Esquadra va acudir a un requeriment per un robatori amb força a una benzinera del municipi de Sant Llorenç d’Hortons. Tot just quan la patrulla va arribar a la benzinera va poder interceptar dos homes quan intentaven fugir del lloc dels fets en una motocicleta.

Les comprovacions policials realitzades, així com el visionat de les gravacions de les càmeres de seguretat, van permetre detenir in fraganti els dos germans per una robatori amb força donat que havien forçat amb una pota de cabra l’accés del darrera de la benzinera i havien sostret objectes del seu magatzem així com, prèviament, havien forçat un dels calaixos portamonedes de les màquines per a rentar vehicles.

Posteriorment, la unitat de Investigació de Martorell va poder imputar als detinguts dos robatoris amb força més a una benzinera de Sant Andreu de la Barca, fets que havien estat denunciats tres dies abans. Per aquest motiu van tornar a ser detinguts el dia 15 d’octubre a la tarda a Vilafranca.

Els detinguts, als quals consten quatre antecedents, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vilafranca qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: