Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca actuen aquest dissabte a Sitges, pensant ja en la Diada de Tots Sants

Com ja és habitual, els Verds actuaran per darrer cop a fora de Vilafranca a Sitges, a la Diada de la Colla Jove dels Castellers de Sitges que tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts d’1 del migdia a la plaça Cap de la Vila.

Juntament amb els amfitrions, també hi participaran els Castellers de Sants. Tal i com va passar la temporada passada, l’actuació serà dissabte al migdia, ja que a la tarda torna a coincidir amb el partit de futbol entre el Real Madrid i el Futbol Club Barcelona. L’any passat, els Verds hi van completar una actuació de preparació per la diada de Tots Sants, descarregant el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre i el 5 de 8. A Sitges, els Castellers hi han alçat grans castells, com el 5 de 9 amb folre, la torre de 9 amb folre i manilles o el 4 de 9 amb folre i agulla. Enguany, dependrà de l’assaig que resta avui divendres per decidir quin és el guió previst dels vilafranquins per aquest dissabte, amb la mirada posada a la Diada de Tots Sants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: